Vi tilbyder

Vi tilbyder energioptimering, elektroniske løsninger og høj service til erhverv og private hjem

Vi har mange års erfaring med al el-arbejde, og kan derfor tilbyde dig ekspertrådgivning af bl.a. tekniske installationer, energioptimering og intelligente løsninger. Specielt energioptimering præger vores el-arbejde, da vi mener, det giver rigtig god mening for både dig og vores miljø at tænke i langtidsholdbare el-løsninger.
Alle vores autoriserede elinstallatører har mange års erfaring med el-opgaver, og vi dækker hele Djursland. Du kan klikke rundt på nogle af de forskellige el-løsninger, som vi tilbyder, og læse meget mere om hvordan vi helt præcist kan hjælpe dig.

Derfor skal du vælge Jon’s el til din el-opgave

Når du samarbejder med os, kan du se frem til førsteklasses service, hvor du som kunde altid er i centrum. Vi lytter til dine behov og sikrer dig en tryghed uanset, hvor kompleks en el-opgave du ønsker, at vi løser for dig. Du kan bl.a. se frem til en grundig opgavegennemgang og et omhyggeligt tilbud, hvor vi altid stiler mod personlig betjening og en fast tilknyttet kontaktperson gennem hele opgaven. Alle vores el-løsninger udføres efter lovgivningen, så vi sikrer en korrekt gennemførsel af store og små el-opgaver, som holder mange år i fremtiden.
Skulle du akut stå og have brug for vores hjælp, så tilbyder vi også døgnvagt – også på helligdage og i weekenden. Det kan du se mere om her.

Kontakt Jon’s El i Rønde og Mørke

Skriv til os via vores formular.
Eller ring på telefon: 86 37 10 80