Få solceller og solcelleanlæg og invester i fremtidens energi

Du kan hurtigt opnå en god besparelse på elregningen ved at få installeret solceller på private hjem eller til erhverv, kommuner eller regioner. Hos Jon’s el tilbyder vi både solcelleanlæg til private boligejer og kommercielle solcelleanlæg. Vi tilbyder også en uforpligtende snak med dig om, hvor meget du kan spare årligt på elregningen ved at få monteret solceller. Læs mere nedenfor om solceller til erhverv og private boliger. Eller giv os et kald på 86 37 10 80 og lad os rådgive dig på bedste vis.

Solceller til erhverv, kommuner og regioner
Mange danske virksomheder har uudnyttet solenergiressourcer på fx tagarealet. Derfor kan det være yderst fordelagtigt at få opsat solceller på taget, som hurtigt tjener sig hjem på den lange bane. Derudover er solceller fremtidens klimabevidste løsning, som tager moralsk ansvar for miljøet. Med solceller kan du se frem til følgende gevinster:

 • Et godt afkast på din investering i grøn energi
 • Et stærkt signal om grøn indstilling
 • Mulighed for strøm til el- og hybridbiler
 • Mulighed for at sælge overskudsstrøm
 • Bedre klassificerings af virksomhedens energi

Der er forskellige muligheder for opsætning af solcelleanlæg til erhverv. Nogle af de solcelleløsninger, som Jon’s el kan være behjælpelig med er at opsætte er bl.a. solceller på sydvendte samt øst/vest tagarealer, markanlæg og stativer på jorden. Solcelleanlægget bliver tilsluttet virksomhedens eksisterende elforsyning, for at benytte strømmen direkte, når den bliver produceret. Prisen på et solcelleanlæg til industri og erhverv afhænger af, hvor mange kvm, du har brug for at få opsat. Vi hjælper gerne med at udforme et individuelt tilbud til dig, så du ved, hvornår din investering er tjent hjem, og du samtidig kan se, hvor mange kr. du sparer årligt på dit solcelleanlæg.

Derfor skal du vælge solceller til din private bolig
Solceller til private hjem er en langtidssikret løsning, som har mange fordele. Vi har samlet nogle af dem til dig lige her, som du kan se frem til, hvis du investerer i solceller til din bolig.

 • En reducering af din elregning gennem de næste 25-30 år
 • Mulighed for at gemme overskudsstrøm på batteri
 • Et solcelleanlæg laver strøm hele året – også om vinteren hvor solen sikker mindre
 • En klimavenlig energi som er langtidssikret
 • Solceller kan også monteres på sommerhuse
 • Mange års garanti på dit nye monterede solcelleanlæg

Er du i tvivl, om et solcelleanlæg er noget for dig, og om det kan betale sig? Vi står klar med professionel rådgivning. Vi hjælper gerne med beregninger på besparelser af dit elforbrug, opsætning af solcelleanlæg samt individuelt tilbud på en komplet solcellepakke.

Kontakt Jon’s El i Rønde og Mørke

Kort tekst omkring hvorfor man skal kontakte dem.