Private elinstallationer

Et af vores mange kompetenceområder inden for autoriserede elinstallationer er bl.a. private elinstallationer. Vi har mange års erfaring med alt fra nybyggeri, renovering af ældre ejendomme til installationer af bl.a. hårde- hvidevarer. Vi hjælper også gerne med at montere nye lamper, lysstyring, energioptimering, IHC og intelligente løsninger samt montage af varmepumper og klimaanlæg. Nedenfor har vi samlet nogle af de elinstallationer, som vi bl.a. kan hjælpe dig med. Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at give os et kald.

El-reparationer:
Vi udfører mange forskellige el-reparationer. Det kan være alt fra nye stikkontakter, lampeudtag HPFI/HFI til installation til fejlfinding af el-udstyr og kabler.
Vi kan også anvendes som din professionelle sparringspartner, hvis du fx står overfor en større renovation af dit hjem. Vores fokus er altid at tilbyde dig en økonomisk el-reparation, som holder i mange år.

Elinstallationer i nybyggeri:
Er du i gang med nybyggeri, har vi mulighed for at hjælpe dig med bl.a. montering af el tavler, intelligent belysning samt eftersyn af allerede opsat el. Vores fokus i nybyggeri er selvfølgelig energibesparende elinstallationer som bl.a. LED-belysning, så du sparer mest muligt og samtidig får langtidsholdbar belysning i dit nye hjem. Vi har også mulighed for at lave et personligt tilbud til dig, hvis du står med byggetegningerne og ønsker professionel rådgivning om fremtidssikret belysning i dit nye hjem.

Husstandsvindmølle
Hvis din bolig ligger i et naturområde, hvor vinder ofte blæser, bør du måske overveje en husstandsvindmølle. En husstandsvindmølle er en investering, som vil gøre dine udgifter til el betydeligt mindre. Få installeret en miljøvenlig energiløsning af Jon’s el. Vi installerer husstandsvindmøller ca. 20-25 meter væk fra bygningen. Husstandsvindmøllen kan bl.a. levere elektricitet eller varmt vand til eget forbrug og er en langsigtet løsning, som holder i ca. 20-30 år. Derudover har du også mulighed for at sælge din overproduktion af strøm.

Videoovervågning:
Få hjælp til videoovervågning og alarmsystemer hos Jon’s el. Vi tilbyder professionel rådgivning, så du får installeret den rigtige overvågning i din bolig, som passer til dine behov. Uanset om du søger videoovervågning indenfor eller udenfor, kan vi tilbyde dig en personlig løsning. Vi har også mulighed for eftersyn og opdatering af dine alarm- og videoovervågningssystemer.
Med den rette overvågning af dit hjem minimerer du risikoen for indbrud, hvilket giver en større sikkerhed og ro. Vi vurderer, hvilken løsning du har brug for på baggrund af reglerne om overvågning samt din boligs areal og placering.

Det intelligente hjem
Få skabt en automatiserede bolig, som tager udgangspunkt i dine behov. Vi tilbyder rådgivning i sensorteknologi, som kommunikerer med fx din mobiltelefon. Du har mulighed for at gøre både lys, varme/indeklima, sikkerhed og underholdning intelligent. Styr dit hjem med sensorer, som automatisk tænder, når du bevæger dig i rummet. Derudover har du mulighed for at få et IHC-anlæg, som automatisk slukker for al lys i huset på én gang og slår alarm til, når du forlader hjemmet eller går i seng. Gør dit hjem praktisk og yderst funktionelt med intelligente løsninger. Lad os sammen tage en snak om dine muligheder.

Udendørsbelysning
Få grundig vejledning og rådgivning om udendørslamper og belysning til din bolig hos Jon’s el. Med den rigtige udendørsbelysning gør du dit hjem indbydende, når du kommer hjem om natten, men samtidig kan udendørsbelysning også virke skræmmende for indbrudstyve, som ikke er glade for censorer. Udendørsbelysning kan både være praktisk og dekorativ. Vi tilbyder udendørsbelysning til både hus og have.

Kontakt Jon’s El i Rønde og Mørke

Kort tekst omkring hvorfor man skal kontakte dem.