Historien om Jon’s el

Elektriker klar til arbejde i Djursland og omegn

Jon’s el blev etableret den 1. marts 1983 som en enkeltmandsvirksomhed i Mørke, af Jon Nymark.
i 2021 blev firmaet købt, og er nu ejet af autoriseret elinstallatør Troels Madsen.


Jon’s el tilbyder elektriker og el-opgaver i hele landet.

Vi er stedkendte på hele Djursland og udfører gerne el-opgaver i Syddjurs og Norddjurs, men kører såmænd i hele Danmark, hvis det er ønsket.
Vores mange års erfaring med elinstallation, reparation af el samt energioptimering kommer dig til gode. Vi rådgiver gerne om, hvilken løsning der er både strømbesparende og langtidsholdbar for dig. Det er vores fokus at sikre driftsøkonomiske løsninger – uanset om du henvender dig som privat kunde, virksomhed med brug for industriel rådgivning, landbrug eller offentlig institution.

Derfor skal du vælge Jon’s el

Godt håndværk og god kundeservice er to nøgleord, som vi stræber efter og tillægger stor værdi, når vi arbejder for private kunder, virksomheder, landmænd, boligforeninger eller offentlige institutioner. Når du er kunde hos os, lytter vi altid til dine behov. Derved opnår vi el-løsninger, som gør hverdagen mere funktionel og forhåbentlig en el-løsning, som du bliver glad for. Vi har stor fokus på, at du får en energioptimeret el-løsning, som samtidig også har en økonomisk fordel for dig. Det er uanset om arbejdsopgaven lyder på en ny installation eller reparation.
Har du lyst til at møde teamet bag Jon’s el, kan du se os alle sammen lige her: Medarbejdere

Kontakt Jon’s El i Rønde og Mørke

Skriv til os via vores formular.
Eller ring på telefon: 86 37 10 80