Historien om Jon’s el

jon's el

Jon’s el blev etableret den 1. marts 1983 som et en mands installationsfirma i Mørke af Jon Nymark. Siden da har Jon’s el haft fast base i Mørke, hvor lokalerne også byder på en lille butik med primært salg af hårde hvidevarer, pærer, støvsugere og støvsugerposer.
Siden 2017 har Jon’s el været et kompagniskab mellem autoriserede elinstallatør og ejer Troels Madsen og autoriserede elinstallatør og ejer Jon Nymark i et stiftet anpartsselskab. På sigt skal Jon’s el overtages helt af Troels Madsen.
Jon’s el foretager alle former for installationsopgaver til både private kunder og erhverv i hele Djursland.


Jon’s el tilbyder elektriker og el-opgaver på hele Djursland

Vi er stedkendte på hele Djursland og udfører gerne el-opgaver i Syddjurs og Norddjurs.
Vores mange års erfaring med elinstallation, reparation af el samt energioptimering kommer dig til gode. Vi rådgiver gerne om, hvilken løsning der er både strømbesparende og langtidsholdbar for dig. Det er vores fokus at sikre driftsøkonomiske løsninger – uanset om du henvender dig som privat kunde, virksomhed med brug for industriel rådgivning, landbrug eller offentlig institution.

Derfor skal du vælge Jon’s el

Godt håndværk og god kundeservice er to nøgleord, som vi stræber efter og tillægger stor værdi, når vi arbejder for private kunder, virksomheder, landmænd, boligforeninger eller offentlige institutioner. Når du er kunde hos os, lytter vi altid til dine behov. Derved opnår vi el-løsninger, som gør hverdagen mere funktionel og forhåbentlig en el-løsning, som du bliver glad for. Vi har stor fokus på, at du får en energioptimeret el-løsning, som samtidig også har en økonomisk fordel for dig. Det er uanset om arbejdsopgaven lyder på en ny installation eller reparation.
Har du lyst til at møde teamet bag Jon’s el, kan du se os alle sammen lige her: Medarbejdere

Kontakt Jon’s El i Rønde og Mørke

Skriv til os via vores formular.
Eller ring på telefon: 86 37 10 80