Industrielle elinstallationer

Hos Jon’s el hjælper vi alle virksomheder på Djursland og omegn med alle former for elektroniske installationer. Vi tilbyder kompetente løsninger og mange års erfaren med industrielle elinstallationer. Det er din garanti for professionelt håndværk. Uanset om du er en stor eller lille industrivirksomhed, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alt fra tilslutning af kontrolsystem, opdatering af maskiner til komplette elinstallationer til nybyg eller renoverede virksomheder og tilbygninger. Derudover tilbyder vi også alarmsystemer, IT-opsætning og antennestationer.

Vi sørger for en fast medarbejder til din industrielle elinstallation
Når vi udfører industrielle elinstallationer på hele Djursland, så får du naturligvis tilknyttet en fast medarbejder. Det gør, at vores elektriker kan sætte sig godt ind i den installation, som du skal have foretaget. Vores medarbejdere afhjælper gerne fejl, optimerer installationerne og giver forslag til, hvordan du sparer på elregningen ved billigere belysning eller ved at optimere ventilationsanlæg og derved opnå en bedre varmeregulering. Sagt med andre ord, så dimensionerer vi alle industrielle installationer i forhold til det kommende forbrug i tæt dialog med dig for at fremtidssikre så godt som muligt.
Alle vores medarbejder kan være behjælpelig med følgende industrielle elinstallationer:

  • El-reparationer, installation og eftersyn
  • Elinstallationer i nybyggeri/erhvervsbygninger
  • Overvågning/Sikringsløsninger: videoovervågning og alarmsystemer
  • Belysning: LED, spots, skinner paneler og rør
  • Netværks- og fiberinstallation inkl. dataløsninger inden for IT
  • Sportshal
  • Kontorbelysning
  • Montering af ABDL og panikbelysning

Inden du starter et nyt projekt, som enten skal renoveres ellers bygges, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på vores løsning og ideer til en energioptimeret løsning. Ring eller skriv en mail til os for eventuelt tilbud. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden.

Kontakt Jon’s El i Rønde og Mørke

Kort tekst omkring hvorfor man skal kontakte dem.