Få hjælp til installation af hårde- hvidevarer

Vi er i samarbejde med Skousen og køber alle vores hvidevarer igennem dem.

Hos Jon’s el tilbyder vi både levering og installation af hårde-hvidevarer. Vi kan bl.a. være behjælpelig med installation af ny vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, komfur, emhætte, ovn og tørretumbler. Vores installationer kan både foregå i private hjem eller hos virksomheder. Vi sikrer, at alle krav og regler bliver overholdt, når vi installerer hårde hvidevarer.

Installation af hårde hvidevarer
Når vi installerer hårde hvidevarer, har vi brug for en lovlig jordforbindelse eller et HFI-relæ, så vi sikrer at dine hårde hvidevarer ikke går i stykker, hvis der fx kommer overgang i strømmen. Derudover sikrer vi også, at strømmen slår fra, så du ikke får stød, hvis der sker en fejl i strømsystemet på de tilkoblede hårde- hvidevarer.
Vi foretrækker altid, at der er god plads til at transportere dine nye hårde- hvidevarer ind i dit hjem. Giv os endelig besked om, at du bor i et hus med trapper eller andre forhindringer, som vi skal tage højde for, når vi skal udføre montering af hårde- hvidevarer for dig.

Lad en autoriseret elinstallatør montere dine nye hårde- hvidevarer
Hvis du vil sikre dig, at dine nye hårde- hvidevarer bliver installeret korrekt, så anbefaler vi, at du benytter en autoriseret elinstallatør.
Det kan koste dig dyrt, hvis du selv begynder at installeret dine hårde- hvidevarer og får en fejlmontering. Det kan både skade boligen men også mennesker og dyr. Fejlmonteringer kan have konsekvenser som spændinger på metalliske dele, brandfare og løse forbindelser. Du kan tilmed også risikere, at forsikringen ikke dækker, hvis du selv foretager elinstallationer af hårde- hvidevarer.
Hos Jon’s el lever vi op til de beskrevne krav og udfører autoriseret elinstallationer, så du undgår dyre fejlmontager. Vi giver gerne et samlet tilbud på, hvad det samlet koster at købe hvidevarer samt levering og montering.

Kontakt Jon’s El i Rønde og Mørke

Kort tekst omkring hvorfor man skal kontakte dem.