Din garanti som privat kunde er sikret – vi er medlem af TEKNIQ

Hos Jon’s el er vi medlem af TEKNIQ. Det vil sige, at vores private kunder er dækket af en sikkerhed og garanti i al el-arbejde, som vi udfører. TEKNIQ har en garantiordning for el-arbejdere under navnet ELFO Garanti. ELFO-garantiordning sikrer, at du som privat forbruger altid får medhold i din sag hos Ankernævnet for Tekniske Installationer, hvis ikke det udførte el-arbejde stemmer overens med lovgivningen og elinstallatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.
Ankernævnet fungerer som mellemmand, hvis der opstår uoverensstemmelser mellem private kunder og elinstallatører.

ELFO-garantiordning dækker op til 150.000 kr.
Du kan som privat forbruger klage over el-arbejde og leverancer, som ikke er bestilt udført til erhvervsmæssige formål og få dækket udgifter til og med 150.000 kr. inkl. moms.

Hvad kan du klage over?
Du kan klage til Ankenævnet, hvis din klage forgæves har været forlagt elinstallatøren. Du kan klage over næsten alt, dog ikke elinstallatørens interne forretningsprincipper som time- og materialepriser.

Hvad kan man klage over?
En klage kan kun indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for el-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke el-installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

Læs mere om TEKNIQ og Ankernævnet for Tekniske Installationer 

tekniq og jon's el

Kontakt Jon’s El i Rønde og Mørke

Skriv til os via vores formular.
Eller ring på telefon: 86 37 10 80